Bloesem therapie

Home >


In mijn praktijk gebruik ik soms bloesemremedies ter ondersteuning van de kinesiologische behandeling.


De Bloesem therapie is een zeer verfijnde, natuurlijke geneeswijze. De therapie bestaat uit remedies, die gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. Ze worden gebruikt bij gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zie uitgebreide uitleg op www.bloesem-remedies.com

Om gezond te zijn moet onze lichaamsenergie vrijelijk door ons lichaam kunnen stromen. Als we emoties voelen die pijnlijk zijn en die we moeilijk kunnen verwerken, kunnen we onbewust deze emoties onderdrukken door de stroming van onze lichaamsenergie te blokkeren. Aan het merendeel van onze blokkades van lichaamsenergie liggen emotionele verkrampingen ten grondslag.

Een bloesemremedie kan de emotie verzachten of opheffen. Ons lichaam hoeft vervolgens de emotie niet meer te blokkeren, de lichaamenergie wordt ook niet meer tegengehouden en kan weer stromen. Onze gezondheid kan dan weer terugkomen.

De remedies die ik gebruik zijn: Bloesem Remedie Nederland (BRN), Zundertse remedie, Australian Bush Flower Essence, DEVA bloesem remedies, Bach remedies en enkele andere.

Laatste update: 25-May-2009 auteur: Wies vd Loo-Schalkx
Terug naar de Homepagina van http:www.kinesiologie-boxtel.nl