Stress-Release

Home >

Dr. Wayne Topping verwerkte enkele technieken van Touch for Health en toegepaste kinesiologie in zijn werk, breidde de emotionele Stress-Release uit met andere methodes.

Terwijl hij aan de emotionele Stress-Releasetechniek werkte, voegde hij ook oogrotaties toe. Onbewust bewegen onze ogen in verschillende richtingen, terwijl onze hersenen de verschillende invoer van informatie die we ontvangen verwerken. Dit maakt verschillende gebieden van de hersenen toegankelijk, auditief, kinesthetisch en gevoelsmatig, om verdere blokkades te verwijderen.

Door de verschillende technieken wordt stress verminderd en leert u de patronen waarin u steeds vastloopt te herkennen en te doorbreken. Met het stellen van nieuwe, positieve doelen, wordt een nieuwe richting in uw leven ingeslagen.

Een uitgebreide Stress-Release behandeling wordt gedaan door een kinesioloog.
Voor informatie: contact >


Stress-Release en waar deze kan helpen:

- Trauma’s in het verleden
- Seksueel misbruik
- Posttraumatische stoornissen
- Stress
- Levensveranderingen
- Het stellen van doelen
- Het verminderingen van negatieve emoties


Eerste hulp Stress-Release (vermindering van stress).

De negatieve gevolgen van stress, van welke soort ook, kunnen uw gezondheid erg ondermijnen. Nu is er een simpele, maar uitermate krachtige techniek die u ook zelf kunt proberen en die ook bij kinesiologie wordt gebruikt om stress los te laten. De meesten van ons doen dat instinctief al in hun dagelijkse leven. Hoe vaak hebt u in een stresssituatie niet uw hoofd in uw handen gehouden of uw handen op uw voorhoofd geplaatst als u iets wilt overdenken. Alles wat u had moeten doen was uw handen daar wat langer houden.

De emotionele stress-release-punten zijn de kleine bulten op uw voorhoofd, halverwege de wenkbrauwen en de haargrens. Bij sommigen zijn ze meer vooruitstekend dan bij anderen.

De punten maken deel uit van de zenuwvatpunten van de borstspier (pectoralis major clavicularisspier) en van de maag- en de blaasmeridiaan. Als deze licht worden vastgehouden, kunnen er pulsen gevoeld worden in de vingertoppen. In het begin zullen deze ongelijk zijn. Langzaam zullen de pulsen samenvloeien, rustig worden en synchroon gaan lopen. Dit is het teken dat de behandeling voltooid is.

Door deze punten vast te houden, wordt de bloedtoevoer naar de voorkant van de hersenen verhoogd, waardoor de activiteit hersteld wordt in het gebied waar we objectieve beslissingen nemen. De activiteit in de achterkant van de hersenen die afgaat op oude herinneringen en ervaringen, verminderd.

Geschikt voor studie- en leerproblemen.


Voor informatie: contact >

Laatste update: 25-May-2009 auteur: Wies vd Loo-Schalkx
Terug naar de Homepagina van http:www.kinesiologie-boxtel.nl