Werkwijze

Home >

Kennismaking
De Therapie en coaching begint met een intakegesprek en een behandeling. Hierin gaan we uitgebreid na wat uw probleem is, wat u wilt bereiken en hoe een therapie- of coachingstraject er uit kan zien. Aan het eind van de eerste afspraak kunt u beslissen of u verder wilt gaan. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Maar het is fijn als u uw huisarts wilt inlichten.

Traject
De consult wordt zorgvuldig afgestemd op de problematiek, wensen en persoonlijkheid van de cliŽnt. In een serie van drie, een enkele keer, meer consulten werken we toe naar herstel of een persoonlijk doel. De consulten worden regelmatig geŽvalueerd en afgestemd op uw ontwikkelingen. Als u heeft bereikt wat u wilt of op eigen kracht verder kunt, kan het traject worden afgerond.

Prijzen en voorwaarden
Het tarief voor coaching- en kinesiologische consulten is voor particulieren Ä 60,- per uur, inclusief BTW. Het intakegesprek en behandeling duurt een 1,5 tot 2 uur. (Intake en behandeling kan op verschillende dagen.) Verdere consulten duren doorgaans korter.

Prijzen: Studenten of bijstandsuitkering, schuldsanering etc.: gaat in overleg.
Consulten die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht. Een niet nagekomen consult / niet tijdig afgezegd consult kost Ä 60,-.
Zie algemene voorwaarden: www.ki-net.nl/beroepsvereniging4.php.

Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt de behandeling geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Zorgverlenernr.: 32103 - praktijkcode 11035. Informeer bij uw zorgverzekeraar of controleer uw polis. Elk jaar kan het veranderen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Kinesiologen vermeld bij zorgverzekeraars als B.v.K. Registratienr. 03-01-025 en S.R.B.A.G. Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Alternatieve Geneeswijzen. Verder geldt de algemene voorwaarden van B.V.K. zie www.ki-net.nl.

P.G.B. en Bedrijven
Ik begeleid en ondersteun ouderen en kinderen met een persoonsgebonden budget. Tarieven voor bedrijven en persoonsgebonden budget (PGB) zijn op aanvraag beschikbaar. Deze i.v.m. rapportages aan zorginstellingen, bedrijven, scholen.

Overige informatie
Kan ik u niet helpen of als er tekenen aanwezig zijn van een onderliggende ziekte waarvoor kinesiologie geen behandeling kan bieden verwijs ik u terug naar uw huisarts en/of specialist. Tijdens de consulten maak ik gebruik van ondersteunende middelen zoals etherische oliŽn en bloesemremedies. Indien nodig adviseer ik bloesemremedies voor thuisgebruik.

Indien u onder behandeling bent bij uw huisarts of specialist is van belang dat u te allen tijde met hen contact houdt.

Bent u geÔnteresseerd of wilt u een vrijblijvend gesprek aan gaan, bel mij 0411-676244 dan of stuur een bericht middels contactformulier: contact >

Telefonische afspraak of informatie op werkdagen: 8.30 - 9.00 uur en 18.00 - 19.00 uur. Overdag incidenteel telefonisch bereikbaar of spreek het antwoordapparaat uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Disclaimer & Copyright
Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. Voor eventuele onjuistheden kan geen verantwoordelijkheid worden genomen.
Ik ben niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit deze site en ik wijs hierbij alle aansprakelijkheid hiervoor af. Als je extra zekerheid wilt over de praktijk, de diensten of de prijzen, neem dan contact op met W.W. van de Loo-Schalkx.

Laatste update: 16-Juni-2014

auteur: Wies vd Loo-Schalkx

Terug naar de Homepagina van http:www.kinesiologie-boxtel.nl